Celit 4D Producten ISOPROC SOLUTIONS.
De Celit 4D houtvezelplaten beschermen de onderliggende isolatielaag op betrouwbare wijze tegen slagregen en sneeuw en groeiden dankzij hun excellente technische eigenschappen uit tot dé referentie in de isolerende houtvezelplaten voor gevels en onderdaken. Bovendien zijn de Celit 4D platen door hun poriënrijke structuur zelf een isolatiemateriaal.
Isolerende onderdakplaat Steico universal FSC: superisolerend aan superscherpe prijs! Promoties Eurabo.
De Steico universal FSC isolerende houtvezelplaat biedt een verhoogde bescherming tegen warmtedoorslag in de zomer én werkt extra koudebrugonderbrekend in de winter. Toepasbaar als isolerende onderdakplaat of wandbescherming. Het uitgekiende tand-groefsysteem zorgt voor wind en waterdichtheid en verhoogt aanzienlijk het akoestisch comfort van de binnenruimtes.
Onderdak Bouwinfo.
Ik vind dat zeer zinvol, en ik zou zelfs overwegen de Gutex Ultratherm 60mm overwegen! Een isolerende onderdakplaat vermindert immers de potentiele koudebruggen aan de steunmuren binnenshuis die tot aan de nok van het dak komen en vermindert ook de effecten van het daktimmerwerk dat iets minder isoleert.
Steico universal FSC Producten Eurabo.
koudebrugonderbrekend: doordat de isolerende onderdakplaat één ononderbroken oppervlak vormt op de houten dakstructuur, worden koudebruggen vermeden.; bescherming tegen oververhitting: door de relatief hoge densiteit en uiterst hoge warmte-opslag van de natuurlijke houtvezels draagt Steico Universal bij tot een koele woonomgeving in de zomer, het equivalent van 12 cm minerale wol!
Onderdak winddichting Eurabo.
Isolerende en winddichte onderdakplaat, waterafstotend en dampopen. Steico universal FSC. Isolerende en winddichte onderdakplaat, waterafstotend en dampopen. Steico Special FSC. Isolerende en winddichte onderdakplaat, waterafstotend en dampopen; grote. Steico Special dry FSC. Thermisch isolerende, regendichte onderdakplaat uit natuurlijke houtvezels voor.
Voor en nadelen houtvezel onderdakplaten Ecobouwers.be.
definitie, wel heel eenvoudig, winddicht gaat over de druk van buiten naar binnen, luchtdichtheid gaat over de omgekeerde richting. natuurlijk, dus geen isolerende onderdakplaat, maar een isolerende houtvezelplaat is hier eventueel op zijn plaats, al zie ik het niet direct het nut er van in.
Onderdak: belang, eigenschappen, soorten prijs.
Voordelen: stevig, goedkoper dan stijve isolatieplaten, isolerende eigenschappen, licht materiaal, eenvoudig te installeren. Nadelen: kunnen soms doorbuigen bij het aanbrengen van isolatie via de binnenzijde. Vezelcement platen stijve onderdak platen. Vezelcement platen worden gemaakt van kunststof vezels, natuurlijke vezels en Portland cement.
isolair onderdak Producten Ecomat.
20 of 22 mm Isoroof op je I-profielen of spanten zorgt er al voor dat je effectief 30-50mm méér isolatie mag rekenen bovenop je isolatiepakket tussen je dakkepers, simpelweg door de isolerende waarde van het onderdak én de koudebrugonderbreking van je dakstructuur.
ONDERDAKPLATEN.
MONIER ROOF PRODUCTS. BELGA PLASTICS NV. ONDERDAK: FOLIES EN PLATEN. ONDERDAK: FOLIES EN PLATEN. OSB PLATEN MET TAND EN GROEF. DPC 500 FOLIE VOCHTOPVANG MUUR EN DAK. MULTIPLEX, MDF, BETONPLEX. SPANOTECH TOP 22 / FIBERTECH TOP 22 ONDERDAKPLATEN 2.5X0.6 M1.5M 104PL/PAL.