Wij zijn met ons bedrijf gevestigd in Veghel. Onze klanten bestaan uit zowel particulieren als bedrijven en instellingen door heel Nederland, maar voornamelijk in Noord-Brabant. Wij leveren vakmanschap, komen onze afspraken na en zijn servicegericht. Dit is dan ook de kern van ons succes.

Wij bieden u een uitgebreid scala aan activiteiten. Naast algehele stucadoorswerkzaamheden is onze specialiteit Wandstyling: een exclusieve wanddecoratievorm die een speciale techniek vereist. Met behulp van kleurrijke sierpleisters in combinatie met stijlvolle Italiaanse stucco-materialen worden fantastische wandafwerkingen gecreëerd.

Hebt u binnenkort stucwerk te verzorgen en wilt u ook graag kennismaken met een van onze producten, bel dan of mail ons. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen!  Wij zijn u graag van dienst!

Over onze site:
U vindt hier informatie over ons bedrijf, onze activiteiten en referenties. Onze adresgegevens vindt u bij de info. Hier kunt u vrijblijvend aanvullende informatie of een offerte aanvragen.

Activiteiten

Onze activiteiten zijn onder te verdelen in:
Algemene stucadoorswerkzaamheden zoals:
• Stucwerk
• Repareren en restaureren 
• Sierpleisterwerk
• Ornamenten en lijsten 
Onze specialiteit:
• Wandstyling 

Voor al onze activiteiten geldt:
Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Voor de Wandstyling zijn dit de producten van R
Naast vakmanschap staan wij bekend om onze nette manier van werken. Wij zorgen dat alles keurig afgeplakt en afgedekt wordt voor aanvang van de werkzaamheden. Na afloop wordt alles weer keurig opgeruimd.
Garantie: Als erkend leerbedrijf zijn wij aangesloten bij het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud. Zodoende krijgt nieuw talent bij ons de kans het vak in de praktijk te leren en blijven wij op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op ons vakgebied.